ArabicDutchEnglishFrenchItalianRussianTurkish
2 Kasım 2026, Pazartesi
ArabicDutchEnglishFrenchItalianRussianTurkish
ArabicDutchEnglishFrenchItalianRussianTurkish

Palandöken’de kar kalınlığı 165 cm oldu

Her yıl olduğu gibi bu senede yağan kar ile birlikte Türkiye’nin en çok kar yağışı alan kayak merkezi Palandöken alçak bölgelerde minimum 80cm kar kalınlığı yüksek bölgelerde 165 cm varan kar kalınlığıyla kayak severlerin gözdesi olmaya devam ediyor.

 

 

Metoroloji genel müdürlüğünün açıkladığı raporlara göre kar kalınlığı noktasında Palandöken yine zirvede. Günlük pist çalışmalarımız yağan yoğun kar ile birlikte her geçen gün artarak devam etmekte. Snowtrack’larımız yağan karı ezmek ve kayak severlere keyifli deneyimler yaşatmak için kontak kapatmadan çalışmalarına devam ediyor.

 

Hava Durumu

Weather widget You need to fill API key to Customize > General > Extra Options > Weather API Key to get this widget work.

Ek Bilgi

Erzurum / Palandöken Kayak Merkezinde ihtiyaç duyacağınız güncel bilgilere ulaşmak ve düzenlenen tüm etkinliklerden haberdar olmak için sitemizden ve aşağıda yer alan sosyal medya sayfalarından bizi takip edebilirsiniz.