ArabicDutchEnglishFrenchItalianRussianTurkish
27 Nisan 2024, Cumartesi
ArabicDutchEnglishFrenchItalianRussianTurkish
ArabicDutchEnglishFrenchItalianRussianTurkish

Palandöken tatilcilerin akınına uğradı!

Deniz seviyesinden 3 bin 176 metre yükseklikteki Palandöken’de, en uzunu 12,5 kilometre olmak üzere 40’a yakın pist bulunuyor. 

 

Türkiye’nin en uzun ve en dik pistlerine sahip kış turizm merkezi Palandöken, sömestr tatili ile daha da hareketlendi. Türkiye’nin dört bir yanında gelen tatilciler ile Palandöken’deki otellerin doluluk oranı yüzde 90’a ulaştı.

 

Avrupa’nın en uzun ve en dik pistlerine sahip kış turizm merkezlerinden biri olan Palandöken’de, Uluslararası Kayak Federasyonu (FIS) tarafından tescillenmiş özel yarış pistlerinin yanı sıra özel ve adrenalin içerikli pistler de yer alıyor.

 

Buz tırmanışının da gerçekleştirildiği Palandöken’de, aydınlatılan pistler sayesinde gece saatlerinde kayak ve snowboard da yapılabiliyor. Erzurum Havalimanı’na 15, kent merkezine 5 dakika uzaklıktaki Palandöken Kayak Merkezi’ndeki oteller, sömestir tatilinde doldu. Türkiye’nin dört bir yanında gelen tatilciler ile Palandöken’deki otellerin doluluk oranı yüzde 90’a ulaştı. HABER MERKEZİ 

 

Hava Durumu

Erzurum / Türkiye
kapalı
43%
2.1km/h
100%
19°C
19°
19°
19°
Sat
12°
Sun
13°
Mon
12°
Tue
13°
Wed

Ek Bilgi

Erzurum / Palandöken Kayak Merkezinde ihtiyaç duyacağınız güncel bilgilere ulaşmak ve düzenlenen tüm etkinliklerden haberdar olmak için sitemizden ve aşağıda yer alan sosyal medya sayfalarından bizi takip edebilirsiniz.