ArabicDutchEnglishFrenchItalianRussianTurkish
27 Nisan 2024, Cumartesi
ArabicDutchEnglishFrenchItalianRussianTurkish
ArabicDutchEnglishFrenchItalianRussianTurkish

Palandöken’de renkli açılış

Erzurum Palandöken Kayak Merkezi ışıklandırılmış pistlerinde meşaleli kayak, ledli kayakçılar, lazer ve kar motoru gösterisiyle sezon açılışı yapıldı. 

 

 

Palandöken Kayak Merkezi, geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yıl da sezonu en erken açan kayak merkezi oldu. İsrail’in Filistin’e saldırıları nedeniyle bu yıl konser ve eğlencenin yapılmadığı Palandöken’deki açılış programına protokol ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

 

Dev Türk bayrağının zirveden gelişi ile başlayan programda snow track operatörleri geçiş yaptı. Karda drift yapan operatörler, pistleri hazır hale getirirken, sporcular da 2 bin 900 metre yükseklikte meşalelerle iniş gerçekleştirdi.

 

 

Led ışıklı kayakçılar, skido ve snowboardcular açılışa renk kattı. Kayakçılar daha sonra ellerindeki meşalelerle ‘Ejder’ ve ‘Palandöken’ yazısını ateşledi.

 

Palandöken Kayak Merkezi resmi sezon açılışı yapıldı. Meşaleli kayak gösterisi nefes kesti.

Hava Durumu

Erzurum / Türkiye
parçalı bulutlu
31%
3.6km/h
74%
22°C
22°
22°
22°
Sat
12°
Sun
13°
Mon
12°
Tue
13°
Wed

Ek Bilgi

Erzurum / Palandöken Kayak Merkezinde ihtiyaç duyacağınız güncel bilgilere ulaşmak ve düzenlenen tüm etkinliklerden haberdar olmak için sitemizden ve aşağıda yer alan sosyal medya sayfalarından bizi takip edebilirsiniz.